Al vanaf het eerste contact ging het vlot met Hélène. Ze heeft de tijd genomen om zich te verplaatsen, om me beter te leren kennen qua niveau en doel. Het was belangrijk voor mij om me niet als een nummer te voelen, maar om een persoonlijke relatie op te bouwen met een coach waarmee je een belangrijk doel wil halen en dus veel tijd mee gaat spenderen.

Hélène heeft me telkens kunnen gerust stellen en stond steeds paraat van zodra ik twijfels had. En wat ik zeer belangrijk vond, is dat ze mijn planning steeds kon aanpassen aan mijn levens stijl en vorm van het moment, zonder daarvoor het uiteindelijk doel in vraag te stellen.

Marine B. – Marathoner met Run For Fit – Edinburgh mai 2017

Zelfs in putje winter, denk ik er zelfs niet aan om een Run For Fit sessie te missen. Je buiten uitleven in een seizoen waar je normaal liever binnen blijft.

Wat ik vooral apprecieerde is de kwaliteit van de groepslessen, en de attentie van de coach opdat iedereen het beste van zichzelf kon geven in een leuke en veilige sfeer.

Manon D. – Lid Run For Fit sinds het begin.

Als vader van twee, met een belangrijke professionele functie, was een marathon voor mij een ultieme challenge. Een boost om terug een evenwicht te vinden in mijn druk familie en professionele leven.

Voor een marathon heb je discipline nodig die je prioriteiten in vraag stelt, en het dag dagelijkse leven weer op een gezonde manier structureert. “Mens sana in corpora sano” heeft voor mij weer helemaal zin!

Het feit om gevolgd te worden door een coach, helpt je om vol te houden en met vol vertrouwen een doel te volgen die je alleen niet zou aankunnen.

Hélène heeft hierin dus een grote en belangrijke rol gehad. Dankzij haar geduld en kwalitatieve aanpak heb ik de finish gehaald!

Cedric D.  – Marathon Parijs mai 2018

Ik heb niet enkel mijn conditie, mijn looptechniek, ademhaling of snelheid verbetert maar ik heb ook weer zelfvertrouwen!

Het is één van mijn mooiste ervaringen, en de hele training met een coach te volgen maakt het nog unieker!

Dank je Coach!

Samira A. – Marathon Amsterdam oktober 2017